14 april 2012

Dessa underbara dagar

Jag och Christian har sedan ett par år tillbaka varit väldigt duktiga på att unna oss små weekend escapes på hotellen i Bangkok med omnejd (så om ni vill ha tips så kan ni räkna med oss) och vi har inte slutat för att M föddes. Dessa tre månader har vi bott på Shangri-La, Kempinski och nu i helgen Sofitel Bangkok Sukhumvit. Detta är ett helt nytt ställe som vi ser från balkongen, vi har följt bygget och det var kul att se hur det blev.

Vi hade en underbar helg, M älskade stället, sov underbart bra på dagen, lekte och stimmade, badade pool en gång och badkar 2 gånger, och framför allt älskade att hänga i loungen och få massor av uppmärksamhet. Jag fasar lite för hur han kommer trivas i Sverige, han kommer ju inte alls få all denna uppmärksamhet och han kommer behöva kläder... det är något han inte gillar. Jag och Christian gillade också hotellet, servicen var underbar, rummet fräsht, fint och rymligt, lounge service och utseende var top notch och macaroonerna var något av en helt annan värld...och capuccinon var fantastisk....och hudvårdsprodukterna...och poolen... ja ni fattar vi ger Sofitel högt betyg även denna gång.

Idag har vi spenderat förmiddagen i Lumpini, M tyckte att det var spännande med grönska, folk och att vara ute tidigt på morgonen, efter parkhäng stack vi till Kuppa på soi 16 och åt brunch och drack kanongott kaffe. Det var här vi firade min 31 årsdag förra året då vi nyss fått reda på att vi var gravida! Speciellt ställe det där=) Nu sover M och jag ska fixa lite, rensa kläder, böcker och annat, bättre att ta lite i taget så blir det mindre jobbigt.

Förresten, M har börjat visa tendenser till att krypa, han är uppe på knän och tar sig framåt, magen är uppe, men han förstår nog inte riktigt än att han måste upp på armarna med, vår duktiga kille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar