21 maj 2012

En vanlig dag

Tre dagar i veckan är Miles och jag ensamma, C får ju jobba någon gång ;) Ofta så ser dagarna ganska lika ut:

0600-0700 - Uppvakning, Miles vaknar och sen kan han ligga och prata, busa, skrika, titta, läsa bok fram till hans föräldrar tar sig upp och börjar dagen.
0700-0900 - Lek och bus. Nu ska han gå, gå, gå och tyvärr så är gåstolen ingen favorit eftersom hans rörlighet begränsas av trösklar och annat. Det är bättre att mamma och pappa går med krökta ryggar och lyder sonens minsta vink.
0900-1200 - Mat, sömn och lek, ofta i den ordningen.
1200-1530 - Äventyr, detta innefattar köpcentra, affärer, lekställen och pappas jobb. Vi åker ofta till ett köpcentra och går runt, hänger i amningsrummet, lekställena och sitter på café och glor på folk. Miles sitter i bärselen som han älskar, inte längre med kroppen mot oss utan ut mot världen. Han kommer få panik i Sverige då han ska sitta nertryckt i en vagn...
15.30-1700 - Vila och Chuvit garden. Vi går till den lilla parken runt hörnan där vi tittar på barn, pratar med barn, går, går och går och busar vid fontänerna. Miles har också som sin mor en fascination av flaggor så han gillar att bara titta när den svajar i vinden.
1700-1900 - Mat och lek med pappa innan sömn för natten.


Leker i kusin Stellas båt =)
Det är så våra dagar "på egen hand" ofta ser ut. Idag är det lite annorlunda för vi ska på kyrkokaffe på Stable, gott med bullar och kul att träffa lite folk =)

Den här bollen tog sötnosen från hyllan när varken jag eller C såg, så vi fick snällt betala =)

1 kommentar:

  1. Gullunge! Härligt att höra om er vardag. Längtar till jag får bli del av den.
    Känner igen det där med att snällt få gå med krökt rygg för att göra de små nöjda. Lagom skönt! Skype snart!!!!!

    Stora kramar till er alla tre! //moster

    SvaraRadera